ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η παθογένεια του ρουσφετιού και τα ψυχολογικά αίτιά του.

 



Παρακολουθήστε απόσπασμα απο την εκπομπή του ΕΛΕΥΣΙΣ TV που μεταδόθηκε στις 29/04/2023 τί αναφέρει η κυρία Κασσάνδρα Λαμπροπούλου σχετικά με την παθογένεια που παράγει η νοοτροπία του ρουσφετιού:

Η κλινική ψυχολογία και  Ψυχιατρική ασχολούνται βασικά με τις ψυχικές αντιδράσεις ενός μεμονωμένου ανθρώπου. Όμως εγω θα έλεγα πως ήρθε η ώρα να μάθει ο Ελληνικός λαός και την εθνική ψυχολογία του συλλογικά. Γιατι μέχρι τώρα η ιδιαιτερότητες της Ελληνικής ψυχολογίας διδάσκονται μόνο στα Πανεπιστήμια και δη στο εξωτερικό, πράγμα καθόλου τυχαίο καθότι οι ξένοι πάντα έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον  να σπουδάσουν  την συλλογική ψυχολογία των Ελλήνων στα πλαίσια της κοινωνικής ανθρωπολογίας ώστε να μας χειρίζονται αποτελεσματικότερα προς τα σκοτεινά συμφέροντά τους.

Ο γνήσιος Ελλην άνθρωπος που είναι φτιαγμένος με αξίες και αρχές δεν έχει κατασκευασθεί από την φύση του έτσι ώστε να αναγνωρίζει αμέσως αποστατικές οντότητες και  προδότες του ανθρώπου, γιατι είναι αγνός και ανυποψίαστος. Επομένως δεν δρά εγκαίρως , τους αφήνει να εργάζονται εκείνοι ως αντιπρόσωποί του στην εξουσία και στην συνέχεια υποτάσσεται από τον φόβο, υπακούει και συμβιβάζεται με τα ξεροκόμματα και επιδόματα που του πετάνε για να φυτοζωεί. Δέχεται να τον εξουσιάζουν με τον φόβο της επιβίωσης. Ο φόβος δεν τον αφήνει να αναγνωρίσει πόσο τεράστιες δυνατότητες έχει μέσα του με τις οποίες είναι προικισμένος από την Δημιουργία. Όταν η καταπίεση του όμως φτάσει σε σημείο που δεν αντέχεται άλλο όπως στις μέρες μας, ο θυμός και η οργή, το θυμικό του δηλαδή, μπορεί να του δώσει την ώθηση που χρειάζεται για να κάνει την υπέρβαση του εαυτού του να ενωθεί για να διώξει τους δαίμονες που τον εξαναγκάζουν να συμβιβάζεται με τα ρουσφέτια σε μια ατομικότητα για προσωπική επιβίωση .

Τώρα με τις επερχόμενες εκλογές αναδεικνύεται και πάλι στην επικαιρότητα το θέμα του ρουσφετιού, που φανερώνει τον ψυχολογικό χειρισμό των Ελλήνων απο το καθεστώς των κομμάτων.

Ετσι τo κυριότερο έγκλημα, που μέσω της σπουδής της Ελληνικής κοινωνικής ψυχολογίας από δαιμονικές οντότητες που συντελέστηκε πάνω στον ελληνικό πληθυσμό, το οποίο έχει  στρέψει τον Ελλην άνθρωπο σε μια ατομικότητα και στο προσωπικό συμφέρον, είναι το ρουσφέτι.

To ρουσφέτι προέρχεται απο την Τούρκικη λέξη rusvet που σημαίνει δωροδοκία.


Το φαινόμενο που παρατηρείται είναι οτι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ξεχνάμε την οργή μας για τα εγκλήματα που μας έχουν κάνει και σκεφτόμαστε με βάση το προσωπικό μας μικροσυμφέρον . Αυτό δείχνει μια κατάσταση πραγματικά αξιοπερίεργη, που χρήζει ψυχολογικής διερεύνησης. Είναι σαν να παθαίνουμε ξαφνικά ενα μπλάκ άουτ,  μια κατάσταση αμνησίας και ξεχνάμε όσα μας έχουν κάνει όλες οι κυβερνήσεις, ακόμα και σε ψηφοφόρους τους  που είχαν οφεληθεί προεκλογικά με κάποιο μικρορουσφέτι. Αλλά απο την στιγμή που εκλέχθηκαν,φανερώνεται οτι , ένα σου έδωσαν, δέκα σου πήραν. Και το χειρότερο, τελευταία παίρνουν και τις ζωές μας, όπως στα Τέμπη. Είμαι σίγουρη ότι και στις επερχόμενες εκλογές θα ξεχάσουμε την οργή μας για το αναμφισβήτητο γεγονός οτι όλες οι προηγούμενες όπως και η τωρινή κυβέρνηση έχουν εμπλακεί στην παθογένεια του δυστυχήματος των Τεμπών. Και αυτή η συσκότηση του μυαλού μας θα διαιωνίζει και θα αυξάνει την τραγική κατάσταση που μας σκοτώνει, και που σκοτώνει κυρίως τα παιδιά μας, αυτά για τα οποία πασχίζουμε να εξασφαλίσουμε  ένα μικρορουσφέτι. Δεν είναι οξύμωρο;;

Πρέπει να εξετάσουμε τις ψυχολογικές παθογένειες μας σαν λαός λοιπόν, την αδυναμία μας να αναγνωρίζουμε τους διεφθαρμένους απατεώνες, τις ύπουλες δαιμονικές οντότητες και τους Μασόνους που μέσα στην Ελληνική Βουλή κατέστρεψαν με νόμους  τον Ελλην άνθρωπο. Να μην ξεχνάμε και  να μην παθαίνουμε νοητικό μπλάκ άουτ σε κάθε εκλογική περίοδο..

Να μη λέμε μέσα μας «έλα μωρέ, ας κάνω εγώ αυτό τώρα που θέλω για τον εαυτό μου και ας δώσουν οι άλλοι σημασία στο συλλογικό», γιατι δεν είναι μόνο ένας που σκέφτεται έτσι. Σχεδόν όλοι οι Ελληνες έχουμε καταντήσει να σκεφτόμαστε κατ΄ αυτόν τον τρόπο.

Αν δεν αλλάξει η νοοτροπία της ατομικότητας και του προσωπικού συμφέροντος θα συνεχίσουμε μόνο να βρίζουμε τον κάθε πολιτικό εκ των υστέρων, μόνο για να εκτονωνόμαστε, αλλά αποτέλεσμα έχουμε το απόλυτο τίποτα. Και ξανά τα ίδια θα διαιωνίζονται. Το δίς και τρείς εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού όμως.. όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να εξετάσει τις δικές του παθογένειες να εξετάσει από ποιούς και πώς δημιουργήθηκαν και να τις διορθώσει με ωριμότητα πλέον.

Ετσι λοιπόν ίσως να αναρωτηθείτε συγκεκριμένα με ποιά κουτοπονηριά του καθεστώτος δημιουργήθηκε αυτή η παθογένεια του ρουσφετιού και του ατομικισμού; Μήπως ο ίδιος ο λαός την σκέφθηκε και την εδραίωσε επί Τουρκοκρατίας εξ’ ου και η Τούρκικη λέξη;;


Οχι,η  παγίδα όπου πέσαμε εν αγνοία μας μετά την Επανάσταση ήταν η εγκαθίδρυση  των κομμάτων που εμφάνισε  το φαινόμενο της  αντιπαλότητας μεταξύ των ανθρώπων, ενώ οποιαδήποτε κοινωνική αδικία θα μπορούσε να είχε αποκατασταθεί μετά την απελευθέρωση του Εθνους από τους Τούρκους. Ετσι για να προστατέψει δήθεν ο εκάστοτε πολιτικός τον οπαδό του από τους αντιπάλους βρήκε ευκαιρία και εξέλιξε σε επιστήμη το ρουσφέτι, δηλαδή την δωροδοκία . Ετσι δημιουργήθηκε και η διαπλοκή. Είναι μια παθογένεια που εξελίχθηκε μια και βρισκόμαστε επί  χιλιάδες χρόνια εκτός νομοτέλειας μέσα σε μια αποστασία που επήλθε από την εξουσία και τα ιερατεία, όπως και επί τουρκοκρατίας, που μας χάραξαν την δουλικότητα, τον ραγιαδισμό και την υπακοή. Δεν αποτελεί φυσιολογικό ανθρώπινο ιδίωμα αλλά ένα καθοδηγούμενο κοινωνικό φαινόμενο, που άπτεται της ανθρώπινης ψυχολογίας, βασισμένο στον φόβο της επιβίωσης αλλά και της ανάγκης του ανθρώπου να καταξιωθεί επαγγελματικά. Είναι ένα αθέμιτο μέσον όμως για να επικρατήσεις διότι επικρατείς όχι αξιοκρατικά αλλά με την βοήθεια του κόμματος. Ετσι δημιουργούνται και όλες οι παθογένειες σαν ντόμινο στο δημόσιο ανάλογο με αυτό που είδαμε τελευταία με την τοποθέτηση του μηχανοδηγού στο τραίνο στα Τέμπη χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια και είδαμε πού κατέληξε. ΄Αρα η παθογένεια ολόκληρης της κρατικής μηχανής έχει τις ρίζες της στο ρουσφέτι και στα κόμματα που κομματιάζουν και διχάζουν τους πολίτες.

Θα ρωτήσει κανείς, φταίνε οι πολίτες  για την συντήρηση αυτής της παθογένειας την οποία καλλιέργησαν τα κόμματα;; Οι πολίτες είναι τρομοκρατημένοι από την ζωή που πάλι έντεχνα τα κόμματα μας την έχουν καταρρακώσει από την σύσταση ακόμα του ελληνικού κράτους μετά την επανάσταση του 1821,όπου τότε ήταν που δημιουργήθηκαν τα πρώτα κόμματα. Και γι αυτό οι πολίτες κοιτάνε πώς θα πιαστούν από κάπου για να ζήσουν. Γι αυτό πέφτουν στην παγίδα του ρουσφετιού από ανάγκη και απέραντο φόβο που μας έχει οδηγήσει στην ανασφάλεια. Νοιώθουμε ξεκρέμαστοι και ότι απειλείται η επιβίωσή μας. Μπροστά στο ένστικτο της επιβίωσης δεν μπορούμε να ρίξουμε πολλές ευθύνες στους πολίτες.


Το περίεργο όμως είναι πως ακόμα και με τα ρουσφέτια δεν έχουμε λύσει το πρόβλημα της επιβίωσής μας. Αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσουμε. Από την μια μας δίνουν ένα ψύχουλο και από την άλλη μας παίρνουν δέκα τόνους από το βιός μας.

Ουσιαστικά μας έχουν μετατρέψει σε εκληματίες του ίδιου μας του εαυτού. Μπροστά στον φόβο μην πεινάσουμε, μήπως δεν βρίσκουμε δουλειά, μήπως χάσουμε την δουλειά μας, δεχόμαστε να υποθηκεύσουμε το μέλλον μας. Και γινόμαστε εκτελεστές του εαυτού μας που είναι τα παιδιά μας. Ετσι φτάσαμε στα Τέμπη. Τα Τέμπη είναι όντως η θυσία που το καθεστώς κάνει στον Ελλην άνθρωπο.

Και τώρα θα σας περιγράψω  με τι απεχθή ενεργοβόρο αποπροσανατολιστικό για τον πολίτη τρόπο εκδηλώνεται σε κάθε εκλογική περίοδο το φαινόμενο του ρουσφετιού. 

Ο πολίτης που έχει ανάγκη  ουσιαστικά υποχρεώνεται να παρακαλάει έναν υποψήφιο βουλευτή του κόμματός του, ή να παίρνει τηλέφωνα, ή  να εκτελεί ότι τον προστάξει ο υποψήφιος βουλευτής του πχ να βρεί και άλλους ψηφοφόρους, έτσι ώστε να μπορέσει να εξασφαλίσει μια  εξυπηρέτηση ή να βρεί δουλειά στο παιδί του. Από την άλλη, ο κάθε υπουργός, βολευτής, ή άλλος αξιωματούχος μπαίνει προεκλογικά σε μια διαδικασία να ακούει  παράπονα, να αξιολογεί αιτήματα και να ζητά εξυπηρετήσεις από τους ανώτερούς του που κατέχουν θεσμικά πόστα στην κυβέρνηση του κόμματος όπου  είναι υποψήφιος, αντί να ασχολείται για το πώς θα λύσει τα προβλήματα της πολιτείας όταν εκλεγεί. Ετσι εξελίσσεται η προεκλογική εκστρατεία. Αν είναι καλά οργανωμένος ο υποψήφιος πρέπει να τηρεί αρχείο όλων των αιτημάτων που παίρνει για να μπορεί μετά να τα διευθετήσει, αλλά και για να τα χρησιμοποιεί εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του. Αυτό είναι η πλήρης παθολογία  της διαπλοκής που έχει οδηγήσει τους πολίτες να σιχαθούν την πολιτική και να μην μετέχουν σε αυτήν ορθά ως πολίτες, όπως θα έπρεπε, αλλά μόνο μέχρι εκεί όπου εξασφαλίζουν κάποιο  προσωπικό όφελος.

Το ρουσφέτι δημιουργεί και αναπαράγει συνεπώς την αδικία ενώ διατείνεται οτι συμβαίνει για να την εξαλείψει... Προωθεί  την αναξιοκρατία καθότι επικρατεί ο ανάξιος αυτός που διαθέτει  μέσον και όχι ο άξιος.

Πάντα ο ευεργετημένος πολίτης αισθάνεται υποχρεωμένος και συνεπώς υποταγμένος στον βουλευτή που τον εξυπηρέτησε, άρα αισθάνεται εξαρτημένος από αυτόν, και αυτή η κατάσταση δηλώνει την αδιαίρετη σχέση του ρουσφετιού με την εκάστοτε εξουσία.

Το ρουσφέτι καταργεί την αξιοκρατία αλλά και την δημοκρατία  διότι καταργεί ουσιαστικά  αυτό που ορίζει το σύνταγμα ότι όλοι οι πολίτες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις. 

Μην ξεχνάμε όμως πως η Δημοκρατία ενώ είναι μια εκ γενετής ανάγκη του ανθρώπου που απορρέει από την Δημιουργία, ουσιαστικά έχει καταλυθεί και δεν εφαρμόζεται ούτε σήμερα ούτε ποτέ εφαρμόσθηκε αληθινά, αλλά μόνο εικονικά και το ξέρουμε. Πόσο παράλογο όμως είναι να το γνωρίζουμε και να το ανεχόμαστε;; Γιατί εθελοτυφλούμε;;

Η εξουσία, δηλαδή οι κυβερνήσεις και τα κόμματα, με λίγα λόγια έχουν μολύνει την ελληνική κοινωνία με το ρουσφέτι το οποίο είναι ένας από τους μηχανισμούς επιβίωσης της εξουσίας, καθότι παράγει αντιπαλότητα ανάμεσα στους πολίτες, η οποία αντιπαλότητα προκαλεί έντεχνα τις συνθήκες που αναγκάζουν τους πολίτες να βρίσκουν σαν λύση πάλι το ρουσφέτι, δηλαδή την μεσολάβηση της εξουσίας για να τους βγάλει απο το τέλμα που η ίδια δημιούργησε! Είναι ένας φαύλος κύκλος!  Ετσι ουσιαστικά η εξουσία των κομμάτων καταργεί την ισότητα, την ισονομία, και την αξιοκρατία και  άρα δεν επιτρέπει στην δημοκρατία να λειτουργήσει!

Οσο θα υπάρχει το ρουσφέτι από τα κόμματα και τα κομματάκια που ψηφίζουμε θα συντηρούμε την παθογένεια όπως αυτήν που οδήγησε στο δυστύχημα στα Τέμπη. 


Τα κόμματα μετέτρεψαν τον Ελληνικό πληθυσμό σε εκτελεστή του εαυτού του και ειδικά των παιδιών του, που στην ουσία αυτά θέλει να σώσει, αλλά τα σκοτώνει μακροπρόθεσμα κολλημένος σε μια ιδιωτεία, στην λήθη και σε μια αυτοκαταστροφική "εντροπία", αντί να είμαστε στο συλλογικό μας Εαυτό προσανατολισμένοι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να νοήσουμε τί ακριβώς αποστασία έχουμε πάθει.

Κανονικά θα έπρεπε ο Ελλην  πολίτης να είχε διδαχθεί στοιχειώδεις αρχές ατομικής αλλά και συλλογικής ψυχολογίας του Ελληνικού Εθνους για να είχε αποκτήσει αυτογνωσία, αλλά εσκεμμένα δεν μας τις διδάσκουν στα σχολεία. Ετσι θα έπαβε να πέφτει στην παγίδα του όχλου και της μάζας.

Ενα στοιχείο κατάπτωσης των Ελλήνων είναι ο μιμητισμός. Ο ένας μιμείται αυτό που κάνει ο άλλος. Καλλιεργήθηκαν πολλά κόμπλεξ μεθοδικά κυρίως μέσα από τα ιερατεία ανα τους αιώνες. Δεν υπάρχει αυτογνωσία γιατι μας έχουν σπρώξει σε μια ψυχολογία της μάζας και του όχλου όπου σαν πρόβατα χωρίς αυτόνομη προσωπικότητα μιμούμαστε αυτό που κάνουν οι πολλοί.

Κανονικά σε μια υγιή κοινωνία ο πολίτης ασκεί πολιτική εξ' ου και η λέξη "πολίτης" και «πόλη». Αυτός που ζεί οργανωμένος σε πόλεις και είναι πολιτισμένος πρέπει να ασκεί ο ίδιος πολιτική ως πολίτης. Αρα η πολιτική δεν πρέπει να είναι κάτι ξένο και έξω από εμάς. 

Οι πολιτικάντηδες, τα κούφια ανδρείκελα που μας διοικούν, δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική καθότι οι περισσότεροι ούτε καν έχουν εργασθεί ώστε να γνωρίζουν τα προβλήματα των πολιτών από πρώτο χέρι. Αρα, Ε.ΣΥ. πολίτη μου πρέπει να αναλάβεις να εκλέξεις τους αληθινούς πολιτικούς που δεν βασίζονται στο ρουσφέτι γιατι σέβονται την αξιοκρατία. Πολίτης αληθινός είναι αυτός που δρα όχι για το προσωπικό του όφελος αλλά για το συλλογικό. Είμαστε όλοι ένα άτομο ένα σώμα. Καθένας αποτελεί κύτταρο αυτού του σώματος. Αρα το συμφέρον μας δεν είναι το ατομικό μας μικροσυμφέρον αλλά το συλλογικό. Πρέπει να ψηφίζουμε για το συλλογικό όφελος όλοι σαν ένα σώμα σαν Συλλογικό Ατομο..

Θα μου πείτε είχαμε μέχρι τώρα την δυνατότητα να βγάλουμε στην εξουσία κάτι γνήσιο;;

Μέχρι τώρα ακόμα κι αν είχαμε συναίσθηση του συλλογικού συμφέροντος και πηγαίναμε με αυτά τα κριτήρια στις εκλογές, και πάλι δεν είχαμε μέχρι τώρα καμία πιθανότητα να εκλέξουμε ένα κόμμα που θα οφελούσε πραγματικά τον Ελληνα και γενικά τον άνθρωπο. 

Ο Ελληνας τώρα έχει μοναδική  επιλογή την Ελλήνων Συνέλευσις για πλήρη κάθαρση της κόπρου του Αυγεία. Ακόμα και ως φιλανθρωπία αν το πάρετε,  τώρα δίδεται η απόλυτη ευκαιρία της πραγματικής και ολοκληρωτικής φιλανθρωπίας να σώσουμε όλο τον κόσμο , να μην μας παίρνουν τα σπίτια κλπ.. Αλλιώς θα συνεχίσουν να θυσιάζουν τα παιδιά μας...Τώρα που φανερώθηκε στην πολιτική σκηνή η Ελλήνων Συνέλευσις έχουμε μια σπάνια ευκαιρία να κόψουμε ακαριαία κάθε παθογένεια και συνεπώς να ξεφύγουμε και από την ανάγκη και τον φαύλο κύκλο του ρουσφετιού που λειτουργεί σαν παγίδα που μας έχει εγκλωβίσει. Η ευκαίρια είναι η ψήφος μας σε αυτές τις εκλογές όπως την είχαμε και στις προηγούμενες εκλογές την  ευκαιρία, αλλά τότε την περιφρονήσαμε και ουσιαστικά περιφρονήσαμε τον ίδιο μας τον εαυτό, την ζωή μας, την ευδαιμονία μας. Ας μη την περιφρονήσουμε και τώρα.

Αλλά θα με ρωτήσει κανείς, μα γιατί να επιλέξει κανείς την Ελλήνων Συνέλευσις; Με τί τρόπο θα λύσει αυτή την παθογένεια η Ελλήνων Συνέλευσις;;


Η Ελλλήνων Συνέλευσις δεν είναι κόμμα. Τι σημαίνει αυτό; Δεν κομματιάζει. Είναι Πολιτικός Φορέας που φιλοδοξεί να μας ενώσει όλους όχι σε κάτι σκοτεινό και ψεύτικο αλλά στην ορθότητα και στην αλήθεια του νομοτελειακού μας ανθρώπινου Δικαίου. Του Δικαίου που απορρέει από την ίδια την Δημιουργία και εμπεριέχει την ανάγκη της Δημοκρατίας ώστε να ζει ο άνθρωπος με αξιοκρατία, ισονομία, ισοκρατία, Αξίες και Αρχές. Η Ελλήνων Συνέλευσις το διαθέτει καταγεγραμμένο αυτό το Δίκαιο με αποδείξεις, από τον κύριο Αρτέμη Σώρρα. Επίσης διαθέτει πλούτο που τα κόμματα εσκεμμένα δεν τον εκταμίευσαν γιατι δεν ήθελαν να μας σώσουν. Με τον οικονομικό πλούτο θα απελευθερωθούμε και θα έχουμε τα πάντα για να ζήσουμε με αξιοκρατία σε μια Ελλάνια Πολιτεία και δεν θα έχουμε ανάγκη καμιά δωροδοκία, κανένα ρουσφέτι, για να ζήσουμε αλλά θα μας προσφέρει και την παιδεία που χρειαζόμαστε για να κατανοήσουμε τον συλλογικό εαυτό μας και ότι είμαστε όλοι ένα συλλογικό άτομο. Ετσι θα γίνουμε φωτεινοί «ορθοί» άνθρωποι με αυτογνωσία και θα πάψουμε να είμαστε ραγιάδες σκυμμένοι στα τέσσερα με το χέρι προτεταμμένο στην ζητιανιά. Θα πάψουμε να είμαστε δούλοι εξαρτημένοι από τα κόμματα που μας εκμεταλλεύονται με το θυμικό σαν να είμαστε πρόβατα χωρίς λογική.

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

29/04/2023

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2023/04/blog-post_15.html

.............

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΠΕ:" ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ"

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΕΤΣΙ ΠΕΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΟ, ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΟ, ΦΙΛΟΑΓΓΛΙΚΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΘΟΠΟΔΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ. 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.

Κ.Λ. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια