ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ποιοί εμπορεύονται την υγεία μας??

 



Αναμφισβήτητα οι προληπτικές εξετάσεις για την υγεία μας είναι κάτι που αυτή την στιγμή μας προσφέρεται δωρεάν με το πρόγραμμα "Σπύρος Δοξιάδης" και πρέπει όλοι οι πολίτες να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία.

Το ερώτημα είναι γιατί εστιάζει η κυβέρνηση περισσότερο στην δευτερογενή πρόληψη μετά την πανδημία και όχι κυρίως στην πρωτογενή, να μας πείσει δηλαδή για μια πιο υγειινή ζωή, άσκηση και τακτικά τσεκ-απ της υγείας μας.

Πώς μπορεί όμως να υπάρξει αληθινή πρωτογενής πρόληψη σε μια χώρα που μας έχει αποδείξει οτι όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες της αλλά συμπεριφέρεται εντελώς εχθρικά ιδίως προς τους ίδιους τους ψηφοφόρους της η εκάστοτε κυβέρνηση αλλά και όλα  τα κόμματα μέσα στην Βουλή. Οταν ψηφίζουν όλοι μαζί μνημόνια θέτουν τους πολίτες σε φτώχεια με μια εντελώς παράλογη οικονομική κρίση παρά τον αποδεδειγμένο πλούτο μας, αρπάζουν τα σπίτια των ανθρώπων, στερούν την ελευθερία μας με αλλεπάλληλα λοκ-ντάουν, μάσκες που κόβουν το ανοσοποιητικό σύστημα και καθυστερούν την φυσική ανάπτυξη, διανοητική και σωματική, των παιδιών μας, δημιουργούν ψυχολογικά προβλήματα με σωματικές επιπτώσεις στην υγεία και πολλά άλλα αδικήματα, όπως πρόστιμα σε ηλικιωμένους, στέρηση μισθού με αναστολές σε υγειονομικούς, απολύσεις λόγω πανδημίας κλπ κλπ, πώς είναι δυνατόν τώρα να έρχεται ο κύριος Πλεύρης να μας πουλήσει ενδιαφέρον και μάλιστα προεκλογικά οτι νοιάζεται για την υγεία μας? Ξέχασε τις εκβιαστικές συμπεριφορές τώρα και ξαφνικά μας αγάπησε και μας προτρέπει να ελέγξουμε "δωρεάν" την υγεία μας? Αυτό μου θυμίζει το ρητό..."Να σε κάψω Γιάννη μου, να σε αλλείψω λάδι για να γειάνεις....". Ολα τα έχει πεί ο σοφός λαός αλλά μυαλό δεν βάλαμε.

Το  "δωρεάν" βέβαια είναι σχετικό διότι αυτά τα χρήματα με τα οποία θα χρηματοδοτηθούν τα ιδιωτικά και δημόσια διαγνωστικά κέντρα που θα κάνουν τις εξετάσεις μας, εμείς τα έχουμε πληρώσει με την τεράστια φορολόγησή μας. Το πρόγραμμα Σπύρος Δοξιάδης χρηματοδοτείται απο το ταμείο ανάκαμψης με χρηματοδότηση απο την ευρωπαϊκή ένωση Next Generation EU. Aλλά αν αναλογισθεί κανείς οτι και μόνο το ΦΠΑ που πληρώνουμε πηγαίνει αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ενωση άρα δικά μας χρήματα είναι και μάλιστα μηδαμινά σε σχέση με το σύνολο του ποσού που συγκεντρώνεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση από κάθε χώρα.

Επομένως το ξαφνικό ενδιαφέρον του κυρίου Πλεύρη και της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι καθαρά μια προσπάθεια επικοινωνιακού τρικ και ένα δωράκι βεβαίως προς τις ημέτερες εταιρείες (ανάδοχους που θα φέρουν σε πέρας την διαφημηστική καμπάνια για τις εξετάσεις), τα κανάλια μεγάλης εμβέλειας βεβαίως βεβαίως που φυσικά πρόσκεινται προς το κυβερνόν κόμμα, και φυσικά τα πολιτικά και παρατρεχάμενα πρόσωπα, ακόμμα και σε ΜΜΕ ανύπαρκτα και ο νοών νοήτω, όπως έγινε με την περιβόητη "Λίστα Πέτσα" στις αρχές της πανδημίας όπου ώς γνωστόν μοιράστηκαν περίπου 20 εκ/ρια στα φιλοκυβενητικά ΜΜΕ. 

Και απο την άλλη βέβαια, η δευτερογενής πρόληψη έχει σαφώς μεγαλύτερο οικονομικό όφελος για όλους αυτούς που έχουν κερδίσει απίστευτα ποσά κατά την πανδημία με τα ράπιντ τεστ, τα μοριακά τεστ, τις μάσκες, τις στολές και όλο τον εξοπλισμό για την πανδημία. Μιλάμε για μια βιομηχανία που κινήθηκε μόνο για μια πανδημία... Επομένως ποιός είναι αυτός που πλούτησε και δεν θα ήθελε να συνεχίσει να ανακυκλώνεται τόσο η παρούσα πανδημία όσο και να επιθυμεί να έλθουν και άλλες??? Το χρήμα γλυκαίνει ...κακά τα ψέματα. 

Τώρα λοιπόν στο πέρας της πανδημίας κάποιοι σκέφθηκαν πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, μια και οι άνθρωποι έγιναν ακόμη πιο άρρωστοι μετά τους κακούς χειρισμούς της κυβένησης με τα μέτρα για την πανδημία, να μοιραστούν μεταξύ τους και άλλο χρήμα οι "ημέτεροι" φυσικά...κάνοντας μια επικοινωνακή αγαθοεργία για εμάς, με δωρεάν εξετάσεις που βεβαίως οι παρατρεχάμενοι της Κυβερνήσεως θα εξακολουθήσουν να κερδίζουν. Το τερπνόν μετά του οφελήμου...

Τί έξυπνο σχέδιο απο τα παγκόσμια κοράκια και τις παχιές μύγες της αγοράς που σπεύδουν να σκυλέψουν το ετοιμοθάνατο σώμα της ανθρωπότητας πρίν καν αυτό πεθάνει... Η τέλεια ανακύκλωση της αρρώστιας με τεχνητό τρόπο ώστε να εμπορεύονται κάποιοι την υγεία μας, ακόμα και των υγειών ανθρώπων, που με όλα τα μαφιόζικα τρικ καθίστανται άρρωστοι, ώστε μέχρι να απαλλαγεί το παγκόσμιο καθεστώς απο τα ανεπιθύμητα 2/3 της υπερπληθούς ανθρωπότητας, να επωφεληθούν κάποιοι οικονομικά και να εκμεταλλευθούν στο έπακρο τον ταλαίπωρο άνθρωπο που έχει άγνοια τί του συμβαίνει και που έχει πέσει στην παγίδα της ανακύλωσης και της διαιώνησης της αρρώστιας, αδυνατώντας να δεί μακροπρόθεσμα τι θα συμβεί στο μέλλον στην επόμενη γενεά ανθρώπων. Καθόλου τυχαία η φράση next generation άλλωστε...


Οι άνθρωποι στα πλαίσια του σχεδίου "κλιματική αλλαγή"...γιατι περί σχεδίου πρόκειται αφού είναι αναπόδεικτη επιστημονικά, θα έχουν ολοένα και  αυξανόμενη ανάγκη απο εξετάσεις λόγω των ολοένα συχνότερων και πιο επικίνδυνων πανδημιών. Πού οδηγεί λοιπόν αυτή η ανάγκη ώστε να έχουμε άμεσες διαγνώσεις και θεραπείες? Μήπως στην ψηφιοποίηση των πάντων, ακόμα και των ίδιων των ανθρώπων μέσω ιατροτεχνολογίας, όπως μας έχει πληροφορήσει ο κύριος Κλάους Σβάμπ και ο κύριος Υουβάλ Νοά Χαράρι απο το παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός? Αυτό εννοούν πρωτογενή πρόληψη? Είναι πολλά τα ερωτήματα. 

Το βέβαιο είναι πως οι άνθρωποι πρέπει να σκεφθούν τις απαντήσεις καθώς μας τα έχουν πληροφορήσει όλα ανοιχτά και απροκάλυπτα. Η Ελίτ αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς. Με την Συνθήκη της Ατζέντα 21 αλλά και στο Νταβός μας είπαν πως ο εχθρός του πλανήτη είναι ο άνθρωπος και πως μόνο αυτός μολύνει τον πλανήτη με τις δραστηριότητές του (και ούτε λόγος για τις πυρηνικές δοκιμές και τις βιομηχανίες της παγκόσμιας Ελίτ των εταιρειών που άρχουν) και πως έχουμε υπερπληθυσμό και πρέπει να πεθάνουν τουλάχιστον 4 δισεκατομμύρια άνθρωποι  για να επιβιώσει ο πλανήτης. Δεν τίθεται θέμα συνομωσιολογίας πλέον γιατι όλα εξελίσσονται μπροστά στα μάτια μας. Κανονικά θα έπρεπε η πρόληψη να εστιάζει και στην έρευνα για τεράστια αύξηση της θνησιμότητας.

Αρα το μεγαλύτερο ερώτημα είναι "θα παραμείνει ο άνθρωπος ελεύθερος"??? Ποιά γενεά ανθρώπων πάμε να δημιουργήσουμε? Τί πρέπει να κάνουμε? Συμβαίνουν άραγε όλα όσα ζούμε τώρα, για το καλό μας?...Αλλά όπως πάντα συμπεριφέρονται οι "παχιές μύγες της αγοράς" μέχρι να πεθάνουμε βέβαια, κάποιοι επιτήδειοι και συμβιβασμένοι με την αποστασία θα σπεύδουν πάντα να σκυλεύουν το άρρωστο σώμα της ανθρωπότητας και συνεπώς της Ελληνικής κοινωνίας και να προσφέρουν προσωρινές συμβιβασμένες με το καθεστώς λύσεις επιβίωσης μέσω της περιβόητης τεχνολογίας της Ελίτ. Πρακτικό εε???. Αλλα τα παιδιά σου Ελληνα και κάθε άνθρωπε?? Τα σκέφθηκες?? Σε τί περιβάλλον θα ζήσουν? Ελεύθερο και ευτυχισμένο?? Αναλογίσου. Ανθρωπε!!! Μία είναι η αληθινή, και πρωταρχική μάλιστα, πρόληψη των ασθενειών. Η Συνείδηση!!! Ερεύνησέ το...

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου 

Υποψήφια Βουλευτής Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας

31/ 01/ 2023

Πηγή:

https://kassandralambropoulou.blogspot.com/2023/01/blog-post_31.html

Δείτε τί αναφέρει η κυρία Λαμπροπούλου Κασσάνδρα μετά το 49:40 λεπτό στο παρακάτω βίντεο σχετικά με το παραπάνω άρθρο:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια